floorwierema.reismee.nl

het is hier KOUD!

Lieve allemaal,

Ik ben weer veilig thuis en geniet volop van mijn warme bedje en alle lieve mensen en berichtjes. (bedankt!)

De vliegreis is soepel verlopen, ik heb een groot deel geslapen en had mijn tijd op mijn mobiel nog niet bijgezet dus dacht dat het nog meer dan 2 uur zou duren en toen bleek het nog maar 20 minuten te zijn dus dat was mooi mee genomen.

Het is wel even wennen hier in Nederland, super koud en ik kan me echt over alles verbazen. De tegels in de badkamer, water uit de kraan, een koelkast en alle keuze aan voedsel die hier is, alles is vreemd haha.

Vandaag even naar de dokter geweest, het kan zijn dat er nog malariaparasieten in mijn bloed zitten dus dat moest even gecontroleerd worden. Nou dat was echt een feest, ik kende deze huisarts nog niet maar het is echt een eikel. Hij werd helemaal boos omdat ik niet terug naar huis was gekomen toen ik malaria had 'want ja daar in afrika gebruiken ze vieze naalden en daar krijg je echt aids van blabla'. Ik probeerde uit te leggen dat ik er zelf bij had gestaan toen de naald uit de verpakking werd gehaald en dat ik echt niet stom was. En als ik naar huis was gekomen omdat ik niet door een naaldje geprikt wil worden had ik wel dood kunnen gaan als ik een zware variant van malaria had gehad (moet binnen 72 uur behandeld worden). Maar meneer de dokter vloog alweer uit zijn stoel en begon weer te schreeuwen, alsof hij ooit in afrika was geweest, wat een idioot.

Dus daarna maar braaf naar de huisartsenpost geweest en nu moet ik dinsdag en woensdag terug komen om nogmaals bloed te laten prikken.. achja komt goed.

Ik heb echt genoten van mijn reis (mooiste van mijn leven), van mijn kids daar en van al jullie lieve reacties. Bedankt daarvoor en hopelijk zie ik jullie allemaal weer snel!

ps ik ben een beetje afgekickt op social media en whatsapp en dergelijke dus als ik laat reageer ligt het daaraan.

xxxx

Liefs