African time
Lieve allemaal,
Ik ben inmiddels in Nairobi. Toen ik aankwam op het vliegveld en mijn bagage had opgehaald stond de taxi chauffeur, tegen alle verwachtingen in, al klaar. Om half 4 ’s nachts was ik in het guest house van de zusters en ben toen meteen gaan slapen.
Ik wil zo snel mogelijk de bus naar Nyang’oma pakken maar moeder natuur werkt niet helemaal mee helaas. Door het regenseizoen is een rivier op de weg naar Kisumu overstroomd en zijn de wegen dus slecht begaanbaar. De nonnen hier willen niet dat ik alleen reis en dus moet ik wachten tot 1 van de zusters haar werk hier af heeft en met me mee kan richting Nyang’oma want zij moet in Lwak zijn (ergens in de buurt van Nyang’oma). Alles gaat hier natuurlijk weer op zijn Afrikaans dus het kan volgens de hoofd zuster hier best eind van de week worden voordat we eindelijk gaan. En dan maar hopen dat de wegen iets beter zijn..
Intussen verveel ik me behoorlijk aangezien ik in een buitenwijk van Nairobi zit en ik het winkelcentrum hier op de hoek al kan dromen (gister lekker koos vriendloos in mijn eentje gaan lunchen).
Vanochtend maar uitgeslapen tot 12 uur (ontbijt van 7.00 uur overgeslagen). Toen ik ging lunchen (ontbijten dus eigenlijk) was ik even vergeten dat ze hier altijd warm lunchen dus ik kreeg aardappelen en zo’n hele tilapia (zo een met alles erop en eraan die je zelf nog moet ontleden) als ontbijt… beetje veel, mijn maag vond het ook niet heel prettig geloof ik.
Nu maar een beetje een boek lezen en internetten en wachten tot de dag voorbij is en hopen dat die zuster opschiet met de dingen die ze moet doen zodat ik zo snel mogelijk naar het weeshuis kan want ik heb zin om mn babboes weer te zien.
Liefs
Xxx